Transport av maskiner med lastbil och utbildade chaufförer

Transporter

Alla typer av transport

Önskar du hjälp med transport? Vi på MEAB har lagt särskilt fokus på transport av gods, maskiner, verktyg och redskap, byggnadsmaterial och många andra objekt som behöver transporteras tryggt och säkert från en destination till en annan. Vi hjälper företag, industrier och privatpersoner med säkra transporter i Uppsala, Stockholm och Enköping.

Transport av tungt gods kräver noggrann planering och koordinering för att säkerställa att godset når sin destination i samma skick som vid avfärd och enligt bestämd tidsplan. På MEAB har vi valt att investera i moderna fordon och avancerad logistikteknik för att kunna erbjuda våra kunder effektiva gods- och maskintransporter. Vi har också ett starkt team av rutinerade medarbetare med lång erfarenhet och bred kunskap inom just transport, vilket innebär att vi har möjlighet att transportera många olika typer av objekt på ett tryggt och säkert sätt.

En ledstjärna för MEAB har alltid varit hållbarhet och miljö. Vi vill vara med och utveckla entreprenadbranschen till en grönare bransch och jobbar hela tiden på att finna nya och mer miljövänliga alternativ för transport av maskiner och övrigt gods.

Vi strävar också efter att möta våra kunders efterfrågan på transporttjänster och erbjuder företag transport av många olika typer objekt. Vi transporterar allt från mindre- till stora maskiner, specialtransporter, byggmaterial, schaktmaterial med mera.

Behöver du hjälp med transport är du välkommen att kontakta oss för ett kostnadsförslag!


Vi transporterar gods och maskiner med lastbil i Uppsala, Stockholm & Västerås

Maskintransporter

Behöver du hjälp med maskintransport? Vi transporterar alla typer av byggmaskiner och annan tung utrustning. Med många års erfarenhet erbjuder vi våra kunder en komplett, smidig och effektiv transportlösning.

Transport av maskiner involverar inte bara fysisk förflyttning från A till B, utan kräver också noggrann planering och kunskap för att säkerställa att maskinerna fraktas säkert och kommer fram oskadda. Vi erbjuder effektiv maskintransport där logistikplanering för att minimera transporttid och kostnader ingår.

Våra transportörer är experter på transport av maskiner, vilket gör att vi kan bistå med pålitliga transporter och skräddarsydda lösningar för våra kunder.


Schakttransporter

Behöver du hjälp med schakt och transport? Anlita oss när du behöver hjälp med att frakta jord, grus och annat byggmaterial! Miljö Entreprenad utför schakttransporter snabbt, säkert och professionellt.

Vi hanterar er transport med omsorg och ser till att det som behöver transporteras kommer fram snabbt och säkert. Vi utför alla transporter med våra egna lastbilar, och levererar materialet där du vill ha det. Vid schakttransport är det viktigt att materialet transporteras på rätt sätt för att undvika olyckor och skador. Våra transportörer har god kunskap kring transport av schaktmaterial så du kan känna dig trygg med att anlita oss för transport. I samband med schakttransport och leverans av material kan vi vid behov även bistå med schaktning.


Anlita oss för transport

Önskar du anlita ett effektivt och tryggt företag för transport är Miljö Entreprenad ett säkert val. När du anlitar oss på MEAB får du hjälp av våra kunniga medarbetare och chaufförer med mångårig erfarenhet av transport och entreprenad. Vi arbetar efter dina önskemål och utför effektiva transporter och med stort fokus på säkerhet och miljö. Varmt välkommen att kontakta oss för kostnadsförslag eller bokning.

Hyra maskintransport

Hos oss kan du även hyra bil eller släp för transport. Vi vägleder dig vilken bil du behöver för just ditt ändamål.

Förfrågan

Har du frågor, funderingar eller önskar offert på våra tjänster?

Ring på: 018-550 900 Maila till: info@miljonentreprenad.se

Skicka din fråga i formuläret