Byggstäd efter byggnation eller renovering


Byggstäd


Anlita oss för byggstäd

Vid avslutad byggnation eller efter genomförd renovering är lokalerna ofta både smutsiga, dammiga och i stort behov av noggrann städning. Oavsett vilken typ av byggnation som utförts blir det en hel del att städa, allt från smutsiga skoavtryck till envist byggdamm. Att städa kan verka enkelt men det krävs noggrannhet och bra redskap för att få bukt på allt damm. Vi på Miljö Entreprenad erbjuder professionell byggstädning i Uppsala, Stockholm och Enköping, och erbjuder en smidig och effektiv lösning för dig som byggt nytt eller renoverat.

Den mest kritiska delen med städning efter byggnation är byggdammet. Byggdamm är hälsofarligt då de små partiklarna som knappt är synliga för ögat riskeras andas in och påverka lungorna. Dammet har en förmåga att tränga sig in i varje liten vrå av lokalen och kan dyka upp här och var som en trist detalj lång tid efter avslutat byggprojekt om det inte städas ordentligt från början. Anlitar du oss för byggstäd erbjuds du professionell städning där all smuts och damm elimineras. Vi har lång erfarenhet av byggstäd och har städat i många olika typer av lokaler i varierande storlek. Vi finns tillgängliga både för privatpersoner och företag.

Kontakta oss för mer information!

Byggstäd efter byggnation eller renovering

Byggstäd vid nyproduktion och renovering

En byggarbetsplats blir snabbt smutsig och dammig vilket är en helt naturlig del arbetet. Ett av de sista stegen i arbetsprocessen, innan slutbesiktning och inflytt, gäller det att städa lokalen ordentligt. Oavsett vilken typ av byggnation eller renovering som utförts blir det en del att städa, allt från överblivet byggmaterial och skoavtryck på golvet, till envist byggdamm som ibland kan vara svårt att se med blotta ögat.

Själva grovstädet kan vara tung och tidskrävande men är inte speciellt svårt att utföra. Att bli av med byggdamm kan däremot vara en utmaning. Byggdamm tar sig in i alla utrymmen och förflyttar sig från rum till rum om under städningens gång om inte rätt metoder används. Anlitar du Miljö Entreprenad för byggstäd städar vi alla rum i lokalen, från golv till tak inklusive ventilation och andra utrymmen där damm kan ha tagit sig in.

Vi arbetar effektiv med bra metoder, medel och redskap och hjälper oss att utföra städningen på bästa sätt. Till exempel kan byggdamm vara förödande för en vanlig dammsugare, därför använder vi rejäla dammsugare tillverkade för att klara den typen av belastning.

Vad ingår vid byggstäd

När vi utför byggstäd kan du som kund räkna med en omfattande städning av hela lokalen. Vi börjar med att utföra en genomgående städning av hela utrymmet och ser därefter till att få bukt med allt byggdamm. För att komma åt allt damm är det i många fall nödvändigt att putsa fönster och se över ventilationen i samband med städningen.

Byggdamm kan vara envist och i många fall är det nödvändigt att utföra byggstäd under två dagar för att få bukt på allt damm. Damm som rörts upp under det första städtillfället har då hunnit lägga sig och det är nödvändigt att dammtorka alla ytor en gång till.

Vid omfattande byggstäd kan du räkna med att vi på Miljö Entreprenad utför följande:

  • Tar bort alla dammpartiklar som är skadliga för din hälsa
  • Använder rengöringsmedel och metoder som fungerar men samtidigt är snälla mot miljön och helt ofarliga för din hälsa
  • Professionell byggstädning som genomförs av utbildad och erfaren personal
  • Inkluderar fönsterputs vid behov
  • Utför en tvådagars städning vid behov
  • Ser över ventilation och andra utrymmen där byggdamm kan ha samlats
  • Vi försäkrar oss om att du som kund är nöjd med resultatet

Vi utför byggstäd i samband med många olika typer av renoveringar, nybyggda villor, flerbostadshus och övriga fastigheter. Hos oss kan du boka byggstäd både som privatperson och företag, för små och stora lokaler. Förutom byggstäd erbjuder vi flera andra tjänster som kan vara till stor hjälp under pågående byggprojekt, så som grovstädning under byggets gång, bortforsling av överblivet byggmaterial och byggavfall samt hjälp med transport av maskiner eller material vid behov.

Hör av dig till oss och berätta om ditt byggprojekt, så kommer vi med ett kostnadsförslag på byggstäd och eventuella andra tjänster.

Förfrågan

Har du frågor, funderingar eller önskar offert på våra tjänster?

Ring på: 018-550 900 Maila till: info@miljonentreprenad.se

Skicka din fråga i formuläret