Snöröjning med hjullastare i Uppsala

Snöröjning

Vi utför snöröjning

Säker du någon som kan hjälpa till med snöröjning, plogning och halkbekämpning? Vi hjälper dig!

Vinter och snö kan vara härligt men kan också ställa till med en hel del problem vad gäller framkomlighet och säkerhet. Bilar blir insnöade, det är svårt att ta sig fram på snötäckta vägar och halkan kan vara förödande för cyklister och fotgängare. Kontakta oss för hjälp med snöröjning.

Handskottning av snö ingår vid snöröjning

Snöröjning i Uppsala, Stockholm och Enköping

Att det kommer snö varje år är knappast något nytt och vi förvarnas ofta via nyhetsmedier eller väderappar. Ändå kommer den första snön eller vinterns snöoväder lite som en chock och vägarna har en förmåga att bli svårframkomliga på kort tid. Det är viktigt att samhället inte stannar av bara för att det snöar, något som välfungerande snöröjning kan förhindra.

Vi finns tillgängliga för snöröjning och halkbekämpning i Uppsala, Stockholm och Enköping med omnejd. Vi rekommenderar att man är ute i god tid med att boka snöröjning för vintern, men ibland har vi möjlighet att hjälpa till även med kort varsel. Tveka inte att slå oss en signal när du behöver hjälp att få bukt med snön!

Snöröjning på privata vägar

Det är viktigt att se till att allmänna och privata vägar hålls framkomliga. En privat väg eller gångväg kan bli besvärlig vid stora mängder nederbörd i form av snö. En vanlig orsak till problem är plogvallar som uppstår vid snöröjning av den allmänna vägen och blockerar in- och utfart från en privat väg. I vissa fall går in- och utfarterna att skotta för hand med en bra spade, men handlar det om stora mängder snö eller mild snö blir det snabbt tungt att hålla på med.

Att ta hjälp av en entreprenad eller erfaren snöröjare kan vara en bra investering som gör att man inte fastnar hemma, inte kommer hem eller tar onödiga risker för att komma i väg till jobbet, förskola och skola på dåligt väglag. Har du löst snöröjningen med en erfaren firma redan innan den första snön faller är du ute i god tid och kan känna dig trygg oavsett väder.


Hjälp med plogning

Våra ploguppdrag kan variera väldigt mycket i typ av plogning och omfång. Eftersom olika uppdrag kräver olika utrustning väljer vi alltid våra maskiner och arbetsredskap utifrån aktuellt område. I vissa områden med större öppna ytor jobbar större maskiner mycket effektivt. Ett villaområde eller mindre vägar eller trängre utrymmen kan kräva mindre och smidigare maskiner. Oavsett vad så har vi de maskiner och redskap som krävs för effektiv snöröjning i ditt område. Vår personal har god kunskap och lång erfarenhet av snöröjning och halkbekämpning och ser till så ni kan ta er fram säkert och nyttja era markytor även vintertid.

Priset för snöröjning kan variera mycket beroende på hur stor yta du behöver få plogad. Kontakta oss för kostnadsförslag för plogning.

Halkbekämpning

Har du behov av halkbekämpning så som sandning eller saltning kan du boka det i samband med snöröjning. Halkbekämpning gör det tryggt att ta sig fram på hala vägar och minskar risken för skador i trafiken, både för bilister, cyklister och fotgängare.

Vilken metod som lämpar sig bäst för halkbekämpning kan variera beroende på vilken typ av väg, parkering eller markyta det rör sig om, samt hur väderprognosen ser ut den aktuella stunden och framöver. Då våra medarbetare har bred kunskap kring snöröjning och halkbekämpning kan de hjälpa dig att hitta de bästa lösningarna för just dig den aktuella dagen för snöröjning och halkbekämpning.

Boka snöröjning och halkbekämpning smidigt och enkelt genom att ringa oss. Du kan också lämna en förfrågan i formuläret nedan, så hör vi av oss till dig så snart vi kan.

Förfrågan

Har du frågor, funderingar eller önskar offert på våra tjänster?

Ring på: 018-550 900 Maila till: info@miljonentreprenad.se

Skicka din fråga i formuläret