hyra container i Uppsala

Hyra container

Hyra container

Vi ombesörjer era containerbehov. Behöver du hyra container kan du vända dig till oss på Miljö Entreprenad. Vi har containrar i flera olika storlekar beroende på hur mycket avfall eller skrot ni har, från 10m³ till 40m³. Är du inte i behov av en hel container kan vi tillhandahålla med storsäckar, ett smidigt alternativ för exempelvis en mindre mängd byggavfall.

Vill du hyra container? Kontakta oss så berättar vi mer!

containerservice i Uppsala med hämtning av container

Hyra container av Miljö Entreprenad

Vi hyr ut containers i Uppsala, Stockholm och Enköping. Våra containers är avsedda för lastväxlare och liftdumpers och finns i olika storlekar beroende på era behov. För flyktiga material som till exempel wellpapp, plast och spån samt miljö- eller hälsofarliga avfall som till exempel asbest har vi täckta containers för säkrare förvaring och transport.

Vår containerservice är pålitlig. Vi erbjuder snabb och smidig service både när det gäller leverans av container och upphämtning av fylld container. Våra anställda har lång erfarenhet av entreprenad, avfallshantering och transport och hjälper gärna till att hitta lämpliga lösningar för just er. Vi arbetar med en modern maskinpark och den senaste tekniken vilket gör det möjligt att arbeta effektiv med mindre miljöpåverkan.

Boka container med leverans och hämtning

Miljö Entreprenad erbjuder smidig och enkel bokning av container. Ring oss eller lämna en förfrågan i formuläret nedan så återkommer vi till dig så snart vi kan. Vi hjälper dig och levererar den storlek och typ av container som passar dina behov bäst. Containern levereras till den plats du önskar på bestämt datum och hämtas när du är klar med den.

Våra containers är av hög kvalitet och underhålls regelbundet för att säkerställa att hantering och användning av dem kan ske säkert och effektivt. Är du osäker på vilken container som passar för just dina behov? Inget problem, vi hjälper dig välja den rätta containern för ditt ändamål. Vi gör alltid vårt yttersta för att du som kund ska få en positiv upplevelse när du anlitar oss.

Vi tar hand om ditt avfall

Hyr en eller flera containers av oss och låt oss ta hand om ditt avfall. Att hyra containers av oss är ett smidigt sätt att bli av med skräp, trädgårdsavfall eller överblivet byggmaterial med mera från ditt hem eller din arbetsplats. Hyr en eller flera containers beroende på mängden avfall och få dem levererade, hämtade och tömda.

Vid hämtning och tömning av uthyrd container ser vi till att innehållet hamnar på rätt plats och återvinns korrekt. Hållbarhet och miljö är viktigt för oss på Miljö Entreprenad. Vi arbetar ständigt med att försöka minska miljöpåverkan i våra processer och hjälper er gärna med återvinning. Hyr container inklusive hämtning av oss så kan vi tillsammans arbeta för en mer hållbar framtid. Ni slipper tänka på sortering och återvinning och kan ägna mer tid åt annat.


Containerservice

Vi erbjuder containerservice där vi ställer ut och hämtar containrar efter behov. Antingen kontaktar du oss när du behöver en container, eller så upprättar vi ett schema för en längre hyresperiod med regelbunden tömning. För företag med mycket avfall kan det vara en bra idé med regelbunden tömning av containrarna då det innebär att ingen behöver hålla koll på när det är dags att boka tömning.

Miljö Entreprenad bistår med containers till företag och privatpersoner. Kontakta oss för bokning!

Förfrågan

Har du frågor, funderingar eller önskar offert på våra tjänster?

Ring på: 018-550 900 Maila till: container@miljoentreprenad.se

Skicka din fråga i formuläret