Hämtning av byggsäck med kranbil i Uppsala

Byggsäck

Byggsäck/storsäck

En storsäck är en smidig lösning för hantering av en mindre mängd avfall. Vår storsäck finns i tre olika storlekar där den minsta är perfekt för mindre mängder avfall eller i trånga utrymmen då den enkelt förflyttas med hjälp av en pirra. Den största storleken rymmer brädor, skivor och andra långa eller skrymmande objekt men är smidigare och billigare än att hyra en container. Byggsäckarna beställs enkelt via oss, hämta själv eller beställ med utkörning till din byggarbetsplats.

Vår storsäck funkar bra till det mesta och är en enklare lösning jämfört med en container. Säcken tar knappt någon plats samtidigt som den inte heller kostar någonting att hyra, du köper säcken till ett förmånligt pris och använder den helt och hållet som du vill. När byggsäcken är fylld kan du beställa hämtning av oss. Vi hämtar alla typer av byggsäckar/storsäckar för byggavfall med kranbil och transporterar dem till återvinning. Ni kan välja att själva sortera ert avfall i olika fraktioner, eller lämna det osorterat till oss. Vi tar avfallet till närliggande sorteringsanläggning och ser till så det blir korrekt återvunnet.

Byggsäck för hantering av avfall hämtas med kranbil och förs till återvinning

Byggsäck i olika storlekar

Våra byggsäckar finns i flera olika storlekar.

Pirrsäck 160L

Pirrsäcken är den perfekta byggsäcken då det är ont om utrymme eller långa avstånd att bära byggavfallet. Du kan fästa den på en pirra och rulla ut den till upphämtningsplatsen, och undvika många tunga lyft.

Medium 1 m³

Mediumsäcken är den populäraste Byggsäcken. Måtten är väl tilltagna, samtidigt som den är smidig och lätthanterlig. Den är anpassad för alla typer av avfall.

Large 2 m³

Largesäcken är vår största Byggsäck. Den är perfekt för längre material som brädor och skivor, skrymmande föremål dock ej fyllnadsmassor.

Vi säljer även byggsäck som är slitstarka och lämpar sig för allt från fyllnadsmassor till brädor, skivor och annat skrymmande avfall. Kontakta oss så hjälper vi till att hitta den bästa lösningen för era behov.


Storsäck vid renovering eller rensning hemma

Att ha en eller flera säckar till hands gör det enkelt när sorteringen eller rensningen ska börja. Byggsäckarna tar knappt någon plats när de inte används, därför kan du alltid ha några stycken på lager. För privatpersoner passar våra storsäckar/byggsäckar utmärkt för hantering av avfall vid till exempel renovering, sortering och trädgårdsfix, eller när du storstädar i ditt hem eller garage. Storsäcken underlättar ditt arbete och gör avfallshanteringen enklare och mer effektiv.

Du kan fylla byggsäcken med allt från brännbart avfall och deponi till blandat avfall och trädgårdsavfall. Antingen sorterar du innehållet själv, eller så låter du oss sköta det. Vi vill underlätta genom att erbjuda en flexibel och enkel lösning för avfallshantering och erbjuder därför både sortering och återvinning i samband med att vi hämtar er storsäck.

Byggsäck eller container?

Funderar du på skillnaderna mellan byggsäck och container? Har du mycket avfall och plats för en container är det ofta ett bra val. Har du däremot mycket avfall och inget utrymme för en container, eller helt enkelt en mindre mängd avfall är en byggsäck perfekt! Byggsäcken tar mindre plats och är i många fall en smidig och billig lösning för att bli av med avfall.

Boka byggsäck

Det är enkelt att boka byggsäck. Kontakta oss och berätta om ditt behov så hjälper vi dit välja rätt storlek och antal av säcken. Säckarna kan hämtas på plats hos oss eller beställas med leverans till er.

Undvik att placera byggsäcken i trånga utrymmen, under föremål eller bredvid fordon eller andra objekt som kan försvåra vid upphämtning. För att minimera riskerna vid upphämtning med kranbil bör säcken placeras så tillgängligt som möjligt.

Vid bokning av byggsäck kan du välja till tid för upphämtning på en gång, eller så kontaktar du oss när byggsäcken är full. Förslut säcken korrekt och se till så avfallet inte överskrider maxvikten för säcken. Angående vikt på säcken kan vi ofta ge direktiv för vilken mängd och typ av avfall säcken klarar redan vid bokning eller hämtning av säcken. Ring oss eller lämna en förfrågan på hämtning i formuläret nedan. Vi återkommer så snabbt som möjligt med en bekräftelse.

Förfrågan

Har du frågor, funderingar eller önskar offert på våra tjänster?

Ring på: 018-550 900 Maila till: info@miljonentreprenad.se

Skicka din fråga i formuläret